Hammarkullsfestivalen...

Hej! Nu är det snart dags för Hammarkullsfestivalen. Jag ska dansa där om ungefär 3 timmar! Så nu är det bara att göra sig i årdning! Ska ni gå på Hammarkullsfestivalen? Kram


Ikväll...

Hej! Nu är jag på NK och fikar lite.
Vi ska väll snart åka hem. Ikväll ska jag på tjejmiddag med tre av mina andra kompisar. Efter middagen blir det en "sleep over" hos Johanna eftersom det är hon som håller i själva middagen!
Så det ska bli mysigt!
Vad ska ni göra ikväll då?

https://cdn3.cdnme.se/2889797/7-3/pic_51a097c29606ee798bb52868.jpg" class="image">


Tapas

Hej! Nu är det snart dags för middag och Eurovisionsongcontest! Idag ska jag äta tapas. Det är så gott tycker jag, vad tycker ni om tapas?
Vi har också två hundar som vi passar. den svartvita heter Nemo och den bruna heter Nelly. De är två chihauhau. Kram vi hör sen❤


Skolan väntar...

Hej! Nu är det snart dags att åka till skolan. Idag ska vi ha vikarie för våran lärare Mimmi ska åka utomlands en hel vecka! - Den lilla lycko-osten! Som tur e så ska jag snart åka utomlands till Mallorca! Det ska bli så skönt! Jaja.
Idag ska jag spela tennis, ska bli jätteroligt för jag har fått nya tennis kläder, som är grymt bekvämna! De är köpta på H&M, om ni undrar!


Hemma från..Liseberg

Hej! Nu har jag kommit hem från Liseberg. Det var jättekul! Vi åkte: Liserbergbanan 2 gånger,
Hang haj 2 gånger, (jag vet inte hur det stavas hihi)
Flom raid 2 gånger,
Balder 2 gånger,
Uppsjutet 2 gånger.
Sedan spelade jag 3 gånger och van på 2. Jag van en stjärnvinst och en andravinst! Ja, så har min dag varit på Liseberg! Vad har ni gjort idag?


Liseberg, JIPPI❤

Hej! Nu bär det snart av till Liseberg!
Jag och pappa har inte varit på Liseberg detta året så det ska bli skitkul!
Vi tänkte cykla dit, även om det inte är sådär jättefint väder. Det är lite halvmulet ute! Jaja, länktar till sommarn kommer, och man kan bada...
Har ni varit på Liseberg nån gång detta året, och om ni har det, vilken är då eran favorit bergodalbana? Kram på er så hörs vi sen!
Ps. Det kommer bilder! Ds.


Högt uppe....

Hej! Nu är jag högt uppe! Jag och mina kusiner har klättrat högst upp på ett berg! Det är jättehögt... Och det blåser sjukt mycket, tur att jag har luvtröja med mig!


Skärgårds restaurang

Hej! Nu sitter jag på ett jättemysigt ställe som heter skärgårds restaurang!
Vi får väll snart våra menyer, men det blir nog svårt att välja för det är jätttegod mat ❤


Skärgårds restaurang

Hej! Nu sitter jag bilen påväg till en restaurang som heter skärgårds restaurang! Min farmor fyller år idag så det är därför vi har piffat upp oss lite och så!
Det ska bli jättemysigt och de verkar ha väldigt god mat! Det kommer nog ett inlägg när vi är framme! Kram, vi hörs sen❤


Isac Elliot! You ❤ Me

Hej! Jag undrade om ni hade hört Isac Elliot och hans nya singel New Way Home. Om ni inte har hört honom så är det bara att gå in och lyssna på honom. Han är fantastisk och är bara 12 år, helt sjukt!! Det är HELT KLART en av mina nya favorit låtar!! Älskar honom redan, hihi! Kram


1 Maj

Hej! Idag är det ju första maj, och jag är ledig! Sååå skönt! Just nu håller vi på att se filmen Berättelsen om Pi!
(Andra gången för mig, hihi!)
Vi tog en liten paus för att baka klart våra kärleksmums, och de blev jättefina och goda! Kram, vi hörs sen!❤
Ps. Kommer en bild på kärleksmumsen sen! Ds.